Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
luba5 KubaT (2778 niezalogowanych)
6 Postów

(gugula)
Wiking
Nie mierz innych swoja miara,chlopaczku z kompleksami. Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to po prostu nie mow. Nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu (celowo z malej litery) i klococ sie o to kto skad pochodzi i gdzie mieszka. Nic ci do tego,czy moje dzieci maja do szkoly pod gorke,z gorki czy lataja paralotnia. Ani do tego czy i gdzie pracuje.
Mam nadzieje,ze dla dobra spoleczenstwa ty nie masz dzieci i nigdy nie bedziesz mial.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gugula napisał:
Nie mierz innych swoja miara,chlopaczku z kompleksami. Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to po prostu nie mow. Nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu (celowo z malej litery) i klococ sie o to kto skad pochodzi i gdzie mieszka. Nic ci do tego,czy moje dzieci maja do szkoly pod gorke,z gorki czy lataja paralotnia. Ani do tego czy i gdzie pracuje.
Mam nadzieje,ze dla dobra spoleczenstwa ty nie masz dzieci i nigdy nie bedziesz mial.

znizac sie nie musisz, bo jestes juz duzo nizej!
popatrz, poczytaj i policz ile błedów najebałas ty pochylona artystko

Dzieci mam, a własciwie jedno i na szczescie nie musi sie w tym ciemnogrodzie wychowywac!
Myslisz ze Ipady, Iphony i reszta zabawek wystarczy w dobrym wychowaniu?
Otóz nie! Ale drewniany, POCHYLONY domek na zadupiu tak
Kategoria > na stałe z rodziną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
marianekk napisał:

Dzieci mam, a własciwie jedno i na szczescie nie musi sie w tym ciemnogrodzie wychowywac!
Myslisz ze Ipady, Iphony i reszta zabawek wystarczy w dobrym wychowaniu?:

Jak to nie w ciemnogrodzie ?! Czyzby nie wychowywalo sie, a raczej nie bylo hodowane w Polsce jako polsierota, na "prawdziwego Polaka"?!
Jej dziecko przynajmniej ma szanse wychowania sie przy dwojgu rodzicow w bardziej cywilizowanym srodowisku, na czlowieka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gugula)
Wiking
a tobie ktos kazal tu przyjezdzac? trzeba bylo siedziec sobie szczesliwie w cywilizowanej polsce,a nie w ciemnogrodzie. bardzo dobrze,ze twoje dziecko nie mieszka tu z takim przyjebem,bo by mu calkiem zrylo psychike. wspolczuje dziecku.
myslalam,z na forum ludzie normalni,ale jak widac popierdolencow wszedzie spotkac mozna.

a dziecku do wychowania przede wszystkim potrzebna jest rodzina,a nie pieniadze ktore tatus zarobi w norwegii. wiec tak,wole mieszkac w swoim czarnogrodzie,ale z rodzina,i wiem,ze moje dzieci sa szczesliwe i gleboko w dupie mam twoje zdanie na ten temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok